harsh noise // experimental // power electronics
Nie jesteś zalogowany.
Dawno nie było żadnej akcji zbiorowych zakupów, więc się rozmówiłem z tow. Apewristowem i akcja niniejszym jest.
http://www.iheartnoise.com
Troniks ma teraz promocję, 3 CD za 20 dolca, 5 dolca za każdy kolejny. Co prawda od ostatniej akcji nie wydali sensacyjnych ilości płyt (nie licząc dojebanego Tourette i The Rita, które trzeba mieć), ale zawsze to okazja do uzupełnienia niedoborów
.
Nie ustalamy na razie deadline'u - piszcie do kiedy możecie być gotowi na walnięcie zamówienia - zgramy się jakoś i wtedy jebniemy order.
Teraz widzę, że akcja była (Self Abuse), ale nikt się nie zgłosił. Ja sam to przeoczyłem (cholera!).
No to teraz jest nowa akcja.
http://www.discogs.com/sell/list?seller=pureterror - lista distro Troniksa a w niej mnóstwo fajne rzeczy.
ja już sobie walnąłem taki order w okolicach świąt, było fajnie, polecam szczególnie kolaborkę Karkowski/Torturing Nurse
xv parowek napisał:
polecam szczególnie kolaborkę Karkowski/Torturing Nurse
Łoo, nie myślałem nawet o badaniu tego, ale jak tak mówisz to sprawdzę.
Na ten moment na bank biorę Tourette i The Rita (to w ciemno w sumie, szkoda sprawdzać bo i tak mi się spodoba).
No i git. Wstępnie się ustawiłem z Konradem na przyszły tydzień - daj znać na kiedy możesz być ready z zamówieniem, to się dostosujemy jakoś itp.
Spoko rokoko, aż tak się chyba nie pali, ja sam zamierzam być gotów na ok niedzielę.
Ostatnio edytowany przez Przemo_SB7 (2010-03-11 22:17:56)
Gotowe listy możecie podsyłać na mój mail: kowalski.dawid (|) gmail.com
Kiedy deadline?
Mi chyba przypasuje poniedziałek. Proponuję wstępnie ustalić, a jakby kto nie dał rady, to wtedy napisze i przesunie się się czy cóś.
Cały czas ostro słucham, jak narazie ledwie 8 płyt wybrałem.
a jak od strony finansowej? przedpłata czy jak?
Trojan napisał:
tym razem można też zamawiać rzeczy z distro na discogs?
Pewnie mozna, ale wtedy nie doliczaja sie one do promocji.
@Harshy - przedplata, wiadomo.
A do kiedy kaska, jeśli zamówienia do poniedziałku powiedzmy?
Na razie rezygnuje, nie mam kasy na koncie. Byc może to kwestia dni i sie jeszcze zalapie.
Ostatnio edytowany przez HarshyHarshyHarshy (2010-03-15 17:46:00)
W razie czego mogę zaczekać, bo mi się nie pali, więc jak byście chcięli przesunąć deadline to z mojej strony luzik.
Spoko, to przesuwamy o tydzień?
jezeli nikt z tym nie ma problemu to fajnie
Bez problemu.
Może się jeszcze ktoś więcej załapie na zakupy.
To jak? Finalizujemy?
Czekam jeszcze na decyzję pana Harsy
xv parowek napisał:
ja już sobie walnąłem taki order w okolicach świąt, było fajnie, polecam szczególnie kolaborkę Karkowski/Torturing Nurse
a ja przypominam ze Karkowski wydał w Polsce trzy swietne płyty i w dodatku w zajebistej szacie graficznej ..ale coz "cudze chwalicie ....."
a ja przypominam ze Karkowski wydał w Polsce trzy swietne płyty
biorę pod uwagę od dłuższego czasu
właśnie decyduje
podeslalem liste
Ok, jak tylko dostanę informację o pełnych kosztach i wysyłce to dam znać
kasa poszła
Dostałem przelewy od wszystkich oprócz Bartosza
Dostałem wszystkie przelewy, kasa wysłana.
Doszły płyty, wszystko porozsyłam w piątek, podeślijcie mi swoje adresy na mail.
apewrist napisał:
Doszły płyty, wszystko porozsyłam w piątek, podeślijcie mi swoje adresy na mail.
uważaj bo bedziesz jak nic administratorem zbioru danych osobowych hehe ...najpierw Pani Z Bibjoteki teraz GIODO. Mam nadzieje ze jestes chociaz "Prawdziwym Polakiem" i skrzykniesz koleżeństwo do nagrania jakiegoś składaka typu Wawel Undergroud
Właśnie chyba nie jestem prawdziwym Polakiem ![]()
coż niektórzy robia comming out niektórzy emigrują wewnętrznie - takie czasy , ech